Belgische gouden beker koppel zijn vandaag gespeeld in Dessel-Witgoor België nieuws
België nieuws

Belgische gouden beker koppel zijn vandaag gespeeld in Dessel-Witgoor

Belgische gouden beker koppel zijn vandaag gespeeld in Dessel-Witgoor

Dit weekend wordt de Gouden Beker gespeeld voor de Belgische Dartsbond in de Parochiezaal van Dessel-Witgoor. Vandaag stonden de koppel wedstrijden op het programma en morgen de singels.

Met 38 mix koppels, 17 dames koppels en 45 heren koppels was dit een goed bezet toernooi. Bij de dames wist de wederhelft van Kim Huybrechts Dana Verhaegen samen met Patricia de Peuter het toernooi te winnen. Peggy van Ballaert en Kathy Geeraerts moesten met 2-1 in sets genoegen nemen met zilver. Verliezende halve finalisten waren Bianca Moyson - Brenda Galle en Sharon Bracke - Shauni Wastijn.

Het mixkoppel toernooi viel ten prooi aan Mike de Decker en Patricia de Peuter die met 2-0 in sets Sven Wens en Lynn Taeymans versloegen. Derde plaatsen voor Kersbeeck Martin-Verhaegen Dana en Blomme Kevin-De Wotte Tania.

Bij de heren wisten Wim Bonné en Roger Janssen het goud te pakken. Met 3-2 in sets versloegen ze de tandem Harry Famaey en Philip van Gasse. Verliezende halve finalisten waren Van Egdom Jeffrey-Wens Sven en Buelens Wesley-Baetens Andy.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws