Van Baelen, Raman en Neyens opgenomen in nieuw managementteam België nieuws
België nieuws

Van Baelen, Raman en Neyens opgenomen in nieuw managementteam

Van Baelen, Raman en Neyens opgenomen in nieuw managementteam

Dat het darten ook in België populair is, blijkt wel uit het feit dat er onlangs een nieuw managementteam is opgericht. Dit managementteam is een initiatief van Belgiumdarts.be en Johan Naessens zal de spelers dan ook begeleiden tijdens vele toernooien. Daarnaast treedt Stephan d'Aes op als persoonlijk begeleider en coach van de talenten Brian Raman en Kenny Neyens. Brian groeide afgelopen maanden sterk door wilskracht en keihard trainen. Zo is hij in zijn eerste jaar binnen de BDO al in de top 100 gekomen. Kenny heeft afgelopen jaar laten zien een veelbelovend talent te zijn vanwege een halve finale plek op het PDC jeugd WK en toernooiwinst op Development Tour 7. Brian en Kenny zullen komend jaar zowel het BDO-circuit als de PDC Development Tour afgaan.

Het team wordt gecompleteerd door Davy van Baelen, die het Belgische rankingcircuit vorig jaar domineerde. Verder haalde Davy vorig jaar de finale van het Open Denemarken, de laatste 16 van de Winmau World Masters en wist hij zich via het zware kwalificatietoernooi te plaatsen voor Lakeside2017. Hij zal dan ook trachten dit jaar wederom kwalificatie af te dwingen voor dit prestigieuze toernooi.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws