Dolly Swain (92) verschijnt nog altijd wekelijks aan oche in competitie algemeen nieuws
algemeen nieuws

Dolly Swain (92) verschijnt nog altijd wekelijks aan oche in competitie

Dolly Swain (92) verschijnt nog altijd wekelijks aan oche in competitie

Dat darten voor jong en oud is bewijst Dolly Swain. Deze dame van 92 jaar laat haar leeftijd er niet van weerhouden om nog altijd trouw te blijven aan haar dartsteam. Wekelijks verschijnt ze nog in haar pub om met haar team deel te nemen aan de dartscompetitie. Het team bestaat bijna volledig uit dames die met pensioen zijn maar Dolly spant de kroon met haar leeftijd van 92 jaar. Iedereen in de competitie kent haar en is zelfs gevreesd voor Dolly Swain. Ze verliest namelijk zelden een partij.

Wanneer er een lang format wordt gespeeld krijgt Dolly last van vermoeidheid maar een avond competitie gooien kan ze nog zonder problemen. “Ik kan niet zover meer lopen maar voor een potje darts hoef ik niet veel te lopen. Ik zou dan ook graag nog doorgaan zolang het kan. Mijn teamgenoten halen we me iedere speelavond weer op. Het is voor mij echt een avondje uit. Iedere week kijk ik weer uit naar de avond dat we weer mogen spelen,” aldus de enthousiaste 92-jarige dartsspeelster uit Engeland.

Wie denkt dat Dolly Swain de oudste dartsspeelster is heeft het echter mis. Lilian Clarke vierde afgelopen zaterdag haar 100e verjaardag en u raadt het al. Haar hobby is nog altijd darten ook al speelt ze geen competitie meer.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws