Gary Stone en Jamie Caven gooien 9-darter op Granite City Open 2014 algemeen nieuws
algemeen nieuws

Gary Stone en Jamie Caven gooien 9-darter op Granite City Open 2014

Gary Stone en Jamie Caven gooien 9-darter op Granite City Open 2014

Vandaag ging te Aberdeen het jaarlijks terugkerende Granite City Open van start. Dit toernooi staat open voor alle spelers, ongeacht voor welke bond ze spelen. Op voorgaande edities gingen diverse toppers met de titel aan de haal. Onder andere Gary Anderson, Martin Adams en Stephen Bunting hebben in voorgaande jaren deze titel op hun naam geschreven.

De Granite City Open 2014 is zaterdag van start gegaan met de categorieën heren, dames en jeugd single partijen, heren en dames koppels en mix koppels. De finales worden zondag afgewerkt.

Op dag één van de Granite City Open werden twee 9-darters geproduceerd. PDC spelers Gary Stone en Jamie Caven zijn erin geslaagd de perfecte leg te produceren. Allereerst wist Gary Stone de 9-darter te gooien. In navolging van Stone gooide zette ook Jamie 'Jabba' Caven deze prestatie neer. Caven schopte het ook nog tot de heren single finale van morgen. Daar komt hij tegenover de Schot Richy Baillie te staan.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws