Groot paradarts toernooi in het Deense Vejle op zaterdag 19 mei algemeen nieuws
algemeen nieuws

Groot paradarts toernooi in het Deense Vejle op zaterdag 19 mei

Groot paradarts toernooi in het Deense Vejle op zaterdag 19 mei

Het Deense Vejle wil de hoofdstad van parasport zijn en is hier naar eigen zeggen goed naar op weg, want het zou al de hoofdstad van paradarts zijn. In een unieke samenwerking tussen Dart Club Royal en Vejle Rolling Devils zijn ook producten zoals Rehabiler Open, Rehabiler League en nu HIGH FIVE MEYRA DARTS gecreëerd.

Op zaterdag 19 mei zal er in Vejle zelfs een teamtoernooi gehouden worden voor paradarters. Ieder team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier spelers. Het format van de wedstrijden is twee singels en een koppelpartij. Een van de singelspelers moet een paradarter zijn en in het koppel moet er ook minstens een paradarter meedoen. Een overwinning in de poulefase levert het team 2 punten op. Mochten er aan het eind meerdere teams evenveel punten behalen dan zal onderling resultaat de doorslag geven. Zowel de singel- als koppelpartijen zijn 501. In de poulefase wordt best of 3 legs gespeeld. De finale zal best of 5 legs zijn.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws