PDC Darts Jaarspel 2015: Met minimaal 935 euro aan prijzengeld algemeen nieuws
algemeen nieuws

PDC Darts Jaarspel 2015: Met minimaal 935 euro aan prijzengeld

PDC Darts Jaarspel 2015: Met minimaal 935 euro aan prijzengeld

Met het start op zaterdag 31 januari om 13.45 uur het . Elke deelnemer krijgt 175 miljoen euro budget om zijn ideale team samen te stellen bestaande uit 15 darters. Michael van Gerwen voert de ranglijst van duurste darters aan met een prijskaartje van 45 miljoen, gevolgd door Phil Taylor met 36.5 miljoen en de kersverse wereldkampioen Gary Anderson (34,3 miljoen) en Adrian Lewis (25,7 miljoen).

De darters scoren punten door zover mogelijk te komen in de negentien toernooien die meetellen. Het gaat om negen European Tour events en alle grote televisietoernooien met als slotstuk het WK.

Het PDC Darts Jaarspel 2015 kost 7 euro per team en prijzenpot is gevuld met minimaal 935 euro, en de kans is dus groot dat de prijzen verder zullen toenemen voordat het spel start. De winnaar krijgt minstens 175 euro en op dit moment zijn er in totaal 21 prijzen voor het algemeen klassement en twee prijzen voor het subleagueklassement. Zo kan er samen met vrienden, familie, collega’s et cetera voor een aanvullende, kleine prijs gestreden worden.

Klik hier om je onmiddellijk te registreren!

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws