Van Gerwen wint Scarlets Darts Masters 2015, van Barneveld laatste vier algemeen nieuws
algemeen nieuws

Van Gerwen wint Scarlets Darts Masters 2015, van Barneveld laatste vier

Van Gerwen wint Scarlets Darts Masters 2015, van Barneveld laatste vier

Zaterdag werd in het Parc Y Scarlets Stadion in Llanelli, Wales de vierde editie gespeeld van de Scarlets Darts Masters, oftewel Wales tegen 'de rest van de wereld'. Nederlanders Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld waren van de partij op dit demotoernooi. Tweevoudig wereldkampioen Adrian Lewis was ook aanwezig om het publiek te verblijden, evenals darts legende Bobby George. Mark Webster, Barrie Bates, Gerwyn Price en Peter Locke waren de Welshmen die voor eigen publiek in actie kwamen.

Michael van Gerwen was ook op de Scarlets Darts Masters 2015 heer en meester. Mighty Mike belandde in de finale waar hij Mark Webster voor eigen publiek met 4-1 versloeg. Raymond van Barneveld won in de kwartfinale van 'thuisspeler' Peter Locke, maar strandde bij de laatste vier tegen de latere runner-up. BBC darts presentator Bobby George won bij de laatste acht geen leg tegen Gerwyn Price. Ook Adrian Lewis en Barrie Bates speelden slechts één partij.

Hiermee heeft Michael van Gerwen zijn titel kunnen prolongeren. In 2014 schreef de nummer één van de wereld de Scarlets Darts Masters namelijk ook op zijn naam. Phil Taylor won de inaugurele editie in 2012. Simon Whitlock werd de Scarlets Darts Master van 2013.

De resultaten van de Scarlets Darts Masters 2015:

Halve finales
Michael van Gerwen 4-0 Gerwyn Price
Mark Webster 4-2 Raymond van Barneveld

Kwartfinales
Michael van Gerwen 4-1 Barrie Bates
Gerwyn Price 4-0 Bobby George
Raymond van Barneveld 4-2 Peter Locke
Mark Webster 4-1 Adrian Lewis

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws