Win kaarten voor een van de dagen van European Championship! algemeen nieuws
algemeen nieuws

Win kaarten voor een van de dagen van European Championship!

Win kaarten voor een van de dagen van European Championship!

Vanaf vrijdagmiddag 28 tot en met zondag 30 oktober 2016 vindt in de Ethias Arena in het Belgische Hasselt de European Championship plaats. De middagsessies beginnen om14.00 uur en de avondsessies beginnen om 20.00 uur. Er zijn zowel dag- als sessiekaarten te verkrijgen.

Nadat wij gisteren al aankondigden twee dagkaarten voor de vrijdag en twee dagkaarten voor de zaterdag beschikbaar te stellen, zijn er ook twee dagkaarten voor de zondag te winnen. Om kans te maken op de kaarten voor de vrijdag of de zaterdag dien je onder de link naar dit artikel of dat van gisteren op onze Facebookpagina te laten weten waarom jij deze kaarten verdient. Mocht je slechts een van de dagen kunnen, is dat uiteraard handig om te laten weten. Hieruit kiezen wij de meest originele/overtuigende. Deze winnaars maken we donderdag bekend.

Om kans te maken op de twee dagkaarten voor de zondag dien je bovenstaande foto, die ook op onze Facebookpagina staat te delen én de Facebookpagina te liken. Hieruit zullen we een gelukkige winnaar loten.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws