16-jarige darter Justin van Tergouw verlengt contract met Bull’s NL! Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

16-jarige darter Justin van Tergouw verlengt contract met Bull’s NL!

16-jarige darter Justin van Tergouw verlengt contract met Bull’s NL!

Naaldwijk – Embassy Benelux is blij en trots te mogen melden dat Justin van Tergouw zijn contract met Bull’s NL heeft verlengd!

De 16-jarige Justin is een ware ambassadeur voor de dartsport en heeft met zijn behaalde resultaten in 2016 onderstreept een zeer groot talent te zijn. Justin grossiert in overwinningen en is inmiddels al langere tijd de onbetwiste aanvoerder van de jeugd-wereldranglijst.

Als sponsor zullen wij er wederom alles aan doen om voor Justin een platform te creëren waarbinnen hij het maximale uit zijn carrière kan halen. Wij wensen Justin veel succes en hopen dat hij de ingezette koers voortzet!

"Ik ben erg blij met het nieuwe contract! In Naaldwijk staat de deur altijd voor me open en ik kom er dan ook graag. Het is fijn om met een oer-Hollandse sponsor te kunnen werken. Het is een gastvrij bedrijf en er wordt me geen enkele druk opgelegd, wat mijn spel zeker ten goede komt! Ik ben zeer tevreden over mijn materiaal van Bull’s NL, daardoor gemotiveerd om de huidige positieve lijn door te trekken en naar mijn grote doorbraak toe te werken!" Aldus Justin van Tergouw

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws