170-finish voor V. Veen, Duijster 14 keer 180 maar Wattimena wint Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

170-finish voor V. Veen, Duijster 14 keer 180 maar Wattimena wint

170-finish voor V. Veen, Duijster 14 keer 180 maar Wattimena wint

De vijfde Oranjebar Super Ranking werd deze week met maar liefst 26 deelnemers een ware dart happening waarbij het maximale scores regende (14x 180 van Yoeri Duijster was deze keer niet genoeg voor de dagzege), 170 werd gefinished en Ruud Tuijtelaars de gelukkigste man van de avond was vanwege het feit dat hij het winnende getal van de Mysterie Box wist te finishen waardoor hij met de inhoud (€250,=) naar huis ging.

Via zes groepen werd de jacht op o.a. de dagzege en een Wildcard die recht geeft op deelname aan de Top Player Competition 2018 ingezet. De nummers 1 & 2 van de groepen waren Erik van Manen, Dennis Gijsberts, Tharsissia Werinussa, Yoeri Duijster, Ed van Daelen, Ruud Tuijtelaars, Jermaine Wattimena en Gian van Veen.

Vervolgens bleven Jermaine en Ruud over voor een halve finale waarin de winst met 4-0 naar Jermaine ging, evenals Yoeri en Tharsissia waarvan de wedstrijd in 4-1 eindigde in het voordeel van Yoeri.

De verliezersronde kende deze keer opnieuw ook een groot aantal deelnemers en resulteerde in een halve finale waarin het ging tussen Andre Duijster en Barry Hubers die in 3-1 ten gunste van Andre eindigde. De ander halve finale ging tussen Roland Stokmans en Dennis Knapen waarbij het Roland was die met 3-1 wist te winnen. De aansluitend gespeelde finale werd door Roland met 0-4 gewonnen van Andre waardoor de Eindhovenaar eindelijk een toernooizege wist te boeken en er met de troostprijs vandoor ging.

De finale om de dagzege tussen Jermaine Wattimena en Yoeri Dujster bleek een wedstrijd teveel voor Yoeri deze dag. Jammer genoeg voor de toeschouwers was hij niet in staat om zijn normale niveau te hale, iets wat niet gold voor Jermaine. In een wedstrijd waarinhet niveauverschil simpelweg te groot was ging de zege met 5-1 simpel naar Jermaine die hiermee voor de vierde keer tijdens deze reeks wist te winnen.

Uitslag kwalificatie dag 05; 1. Jermaine Wattimena 2. Yoeri Duijster 3. Tharsissia Werinussa en Ruud Tuijtelaars.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 23 januari 2018 wordt de zesde kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 25 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws