1e editie De Scheg Open toernooi op zondag 1 november in Deventer Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

1e editie De Scheg Open toernooi op zondag 1 november in Deventer

1e editie De Scheg Open toernooi op zondag 1 november in Deventer

Sport- en Belevingscentrum De Scheg organiseert dit jaar voor het eerst het ‘De Scheg Open Darttoernooi’. Een sfeervol evenement met gegarandeerde deelname van de nationale top. Met mastercaller Ray Martin, een clinic van Co Stompé en deelname van Michel van der Horst (Nederlands dartteam) trapt De Scheg haar eerste editie van dit toernooi af.

Sport- en Belevingscentrum De Scheg speelt in op de darttrend en biedt alle ervaren en onervaren darters de kans om deel te nemen aan de eerste editie van het darttoernooi.

Programma
Zondag 1 november opent De Scheg om 09.30 uur haar deuren voor het toernooi. De jeugd start om 11.00 uur en senioren starten om 12.30 uur. Er wordt gespeeld in poules waarna een knock-out fase, winnaars- en verliezersronde volgt.

Prijzengeld
Het totale prijzengeld bedraagt: € 3.985. De eerste prijs voor de heren telt een bedrag van € 1.000. Daarnaast is er gegarandeerd prijzengeld voor de nummers 1 tot en met 16 heren en 1 tot en met 8 voor dames, junioren en aspiranten.

Inschrijven
Inschrijven kan eenvoudig en snel via www.descheg.nl/opendarttoernooi. Deelnamekosten bedragen voor junioren € 0,00 en voor senioren € 10,00. De deelnamekosten dienen op de dag zelf te worden betaald.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws