2 okt: Mydartstraining careertournaments hoofdklasse met €1250 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

2 okt: Mydartstraining careertournaments hoofdklasse met €1250

2 okt: Mydartstraining careertournaments hoofdklasse met €1250

Op zondag 02 oktober zal de reeks van de careertournements bij Mydartstraining weer doorgaan. Mydartstraining start op 02 oktober weer met de hoofdklasse, waar €1250,- gegarandeerd aan prijzengeld wordt weggegeven.

Helaas waren er het vorig toernooi maar 9 man, waardoor bijna de helft van de spelers al in het geld kwamen. Mydartstraining maakt het darten voor ieder niveau weer aantrekkelijk doormiddel van het klassensysteem tijdens de careertournements. Spelers mogen zelf bepalen in welke klasse ze lid willen worden, en hiermee zorgt Mydartstraining er weer voor dat darten op lager niveau weer aantrekkelijk wordt. Zondag 02 oktober start de hoogste klasse van Mydartstraining weer, waardoor er niet alleen veel geld op het spel staat maar ook prestige. Het winnen van de hoofdklasse of een goed resultaat boeken tijdens dit toernooi zal de speler weer vertrouwen geven waardoor prestaties in de toekomst ook gaan verbeteren.

Om de drempel tot lidmaatschap makkelijker te maken, mag elke speler één toernooi bezoeken zonder het lidmaatschap af te sluiten. Denk jij het hoogste niveau bij Mydartstraining aan te kunnen, en wil je kans maken op het winnen van €750,- kom 02 oktober dan langs tijdens dit toernooi. Er wordt gestart in poules, en daarna zal er worden overgegaan op een knockout ronde.

Het toernooi start om 14:00 uur, en inschrijven is mogelijk tot 13.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- en de top 4 krijgt gegarandeerd prijs. Bij minimaal 32 deelnemers zal Mydartstraining ook voor de kwartfinalisten prijzengeld weggeven. De poulefase wordt gestart met best of 7 legs en daarna wordt verder gekeken!

Op zondag 09 oktober zal Mydartstraining de eerste klasse aanbieden ( €500,- gegarandeerd ) 16 oktober de tweede klasse ( €340,- gegarandeerd ) 23 oktober de tweede klasse dames ( €340,- gegarandeerd) en 30 oktober de derde klasse ( €200,- gegarandeerd) op 06 november zal de laatste hoofdklassetoernooi van dit jaar worden aangeboden.

Het premium lidmaatschap kost voor dit jaar slechts €17,50 en hiervoor krijg je als speler dubbele kans. Je mag dit jaar nog meedoen aan de klasse waarin je lid bent geworden, en daarnaast mag je het ook een klasse hoger proberen. Sluit het premium lidmaatschap daarom af op www.mydartstraining.nl om kennis te maken met de beste dartsopzet van Nederland.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws