29 oktober het open koppeltoernooi De Scheg met o.a. van der Horst Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

29 oktober het open koppeltoernooi De Scheg met o.a. van der Horst

29 oktober het open koppeltoernooi De Scheg met o.a. van der Horst

De Scheg houdt op zaterdag 29 oktober het Open Koppeltoernooi, waarbij darters het tegen elkaar opnemen voor de eerste prijs van maar liefst € 1000,-. Het toernooi is onderdeel van het Dartweekend in het laatste weekend van oktober en is een dag voor de NDB-ranking Open Stedendriehoek.

Het Open Koppeltoernooi is een darttoernooi specifiek voor koppels die zich samen inschrijven. Deelnamekosten zijn € 15,- per koppel. Er zijn aantrekkelijke geldprijzen te winnen, waaronder € 100,- voor de hoogste finish. Daarnaast is de eerste prijs € 1000,-, de tweede € 500,- en de derde prijs € 200,-. Op zaterdag 29 oktober is de zaal geopend vanaf 18.00 uur. Inschrijven voor het toernooi is mogelijk tot uiterlijk 19.45 uur in de zaal. Om 20.00 uur start het darttoernooi.

Prominent Deventer darter Michel van der Horst zal aanwezig zijn om zijn dartkunsten te laten zien. Van der Horst kwalificeerde zich begin dit jaar voor de European Darts Matchplay in Hamburg. Het toernooi wordt begeleid door mastercaller Marco Meijer, de eerste Nederlandse caller die op een WK heeft gestaan. Hij is één van de nieuwe gezichten bij de internationale toernooien van de British Darts Organisation (BDO). Samen met de live muziek zal hij voor een spetterende avond zorgen.

Voor bedrijven is het mogelijk de dartbanen voor het Open Koppeltoernooi te sponsoren voor € 100,- per baan. Voor dit bedrag wordt uw bedrijfsnaam aan een van de dartbanen gekoppeld en kunnen vijf koppels (tien medewerkers) deelnemen aan dit toernooi. Het is uiteraard mogelijk om extra banen te sponsoren.

Aanmelden voor het Open Koppeltoernooi in de Scheg kan via descheg.nl/dartweekend. Hier is tevens een gedetailleerd overzicht van de te winnen prijzen te vinden.

Bron: www.deventertv.nl

Meer info: Klik hier of zie onderstaande poster.

29 oktober het open koppeltoernooi De Scheg met o.a. van der Horst

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws