2e Mac Darts toernooi singles gewonnen door Remco Sebregts, Snyers 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

2e Mac Darts toernooi singles gewonnen door Remco Sebregts, Snyers 2e

2e Mac Darts toernooi singles gewonnen door Remco Sebregts, Snyers 2e

Vandaag was de eerste dag van het 2e open MacDartsToernooi dat ieder jaar in het 1ste weekend van oktober plaatsvindt. Het was de dag van de singles, die startte in poules met daarna knock out rondes. Na een zeer geslaagde dag die perfect verliep waren de uitslagen als volgt:

Winnaarsronde:
1 Remco Sebregts
2 John Snyers
3 Ronny van Dooren
4 Frank Thijssen
5/8 John Tebarts/Niels Huijbregts/Jan van Erp/Stefan Fraterman

veriezersronde
1 Dirk van Gerwen
2 Stan Kremers
3/4 Sonia Thome/Sjef van Hoof

De hoogste finish werd ook dit jaar weer gesponsord door Trudarts te Heeze, helaas konden ze vandaag zelf niet aanwezig zijn maar toch weer super bedankt namens de gehele organisatie en zeer waarschijnlijk ook door de winnaar ervan die 134 uit wist te gooien: John Snyers.

Morgen dag 2, dan is het tijd voor de koppels, hopelijk is het net zo gezellig en verloopt het ook zo goed als vandaag. Ook dit verslag zal natuurlijk te vinden zijn op Dartfreakz.nl. Alle deelnemers tot morgen en voor alle andere darters, alle volgende toernooien zijn te vinden op de Facebook-pagina van Monkey Darts.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws