9-Darter voor Carlo van Kleef bij De Valk, winst naar Mark Bakx Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

9-Darter voor Carlo van Kleef bij De Valk, winst naar Mark Bakx

9-Darter voor Carlo van Kleef bij De Valk, winst naar Mark Bakx

Zondag 21 januari werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel en single toernooi werd verspeeld in poules. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Johan Smulders en Martin Evertse werden finalisten door winst op Ramon Bressers en Mick Hoevenaars. In de andere halve finale wonnen Mark Bakx en Jurgen Evers van Joost van de Bastelaere en Dirk van de Burgt. Met 4-1 ging de winst in de finale naar Mark en Mick. Carlo van Cleef en Peter Dekkers wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Brent Lodewijks en Bart Stuve.

De hoogste uitworp ging naar Bart Stube met 115. Mark Bakx had uitworpen van 108 en 104.

Hierna gingen de singles van start. In zijn wedstrijd tegen Ramon Bressers gooide Carlo van Cleef de perfecte leg (9 darter). Carlo opende met 2 keer met 180 en finishte triple 20 – triple 19 en dubbel 12. Als beloning kreeg Carlo de jackpot van 250 euro hiervoor, proficiat.

In april 2002 gooide Mario Robbe de perfecte leg en in 2003 deed dat Pascal van Mourik. De derde 9 darter in café de valk is hiermee een feit.

Mick Hoevenaars werd knap finalist door Carlo van Cleef te verslaan. Mark Bakx ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Corné van Mastrigt. In de finale ging de winst met 5-2 naar Mark en pakte hiermee de dubbel, proficiat.

Jurgen Evers won met 3-0 in de finale van de verliezersronde van Corné van Uden.

De hoogste uitworp ging naar Carlo van Cleef met 141. Ramon Bressers had uitworpen van 116 en 117, Mick Hoevenaars 114. In totaal werd er 13 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Carlo van Cleef had er 4. 2x 180 lieten Corné van Mastrigt, Jurgen Evers en Theo Lambregts noteren. 1x 180 voor Mark Bakx – Ramon Bressers en Martin Evertse.

WINNAARS SINGLE -

1. Mark Bakx
2. Mick Hoevenaars
3. Carlo van Cleef
Corné van Mastrigt
5. Peter Dekkers
Ramon Bressers
Theo Lambregts
Dirk van de Burgt

WINNAARS KOPPELS –
1. Mark Bakx – Jurgen Evers
2. Martin Evertse – Johan Smulders
3. Ramon Bressers – Mick Hoevenaars
Joost van de Bastelaere – Dick van de Burgt

VERLIEZERS SINGLE
1. Jurgen Evers
2. Corné van Uden
3. Ernest van der Kaaij
Mark de Vries

VERLIEZERS KOPPELS -
1. Carlo van Cleef – Peter Dekkers
2. Brent Lodewijks – Bart Stuve
3. Ernest van der Kaaij – Theo Lambregts
Mark de Vries – Vincent Schellekens

Het volgende toernooi voor deze ranking is op Zondag 4 februari, graag tot dan.

Kijk ook op www.falkie.nl

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws