A.s. vrijdag en zaterdag: Diamond jeugdtoernooi met Co Stompé Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

A.s. vrijdag en zaterdag: Diamond jeugdtoernooi met Co Stompé

A.s. vrijdag en zaterdag: Diamond jeugdtoernooi met Co Stompé

Voor de eerste maal wordt er een uniek jeugdtoernooi gehouden in zalencentrum De Belleman, Eendrachtstraat 97, Zwartebroek (bij Hoevelaken). De organisatie is in handen van De Belleman i.s.m. Co Stompé en Datadart International. Er wordt gestreden in 4 categorieën: Aspiranten (8-14 jaar), meisjes, junior jongens (15-17 jaar) en junior jongens gevorderden, om iedereen de kans te geven om uit te blinken in zijn categorie. Er wordt gestart in poules en na de poulefase gaan we verder in een winnaars en verliezersronde, dus je kunt heel wat legs spelen deze middag.

Het inschrijfgeld is bewust laag gehouden: € 7,50 voor de jongens en € 5,00 voor de aspiranten en meisjes. Ook de consumptieprijzen voor de jeugd zijn zeer laag (€ 1,50). Er zijn prachtige trofeeën voor de eerste drie in elke reeks en voor de winnaars in de verliezers ronde, en voor de eerste vier in elke reeks zijn er ook nog waardebonnen te winnen met een totale waarde van € 560,00. Zo is er voor de winnaar bij de aspiranten en meisjes € 40,00, bij de junior jongens € 80,00 en voor de gevorderden € 120,00.

Voor elke deelnemer is er een goodie bag voorzien met een waarde die ruim het inschrijfgeld overstijgt en voor de meisjes nog een exclusieve dartstas waarin alle persoonlijke spullen samen met hun dartsspullen kan worden opgeborgen t.w.v. € 25,00

De zaal gaat open om 12.00 uur en de wedstrijden starten om 13.00 uur. Inschrijven kan men via de mail: [email protected] of ter plaatse tot uiterlijk 12.30 uur.

Uiteraard is Co Stompé de hele middag aanwezig om jullie te voorzien van tips en tricks.

Dit toernooi wordt gesponsord door: De Belleman,Winmau Dartboards, Datadart International en de plaatselijke middenstand. Er is voldoende gratis parking rondom de locatie.

Namens de organisatie hopen we jullie allemaal te mogen begroeten op dit uniek jeugdtoernooi

Voor de poster klik hier

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws