Aankondiging: Zaterdag 7 april kwalificatiedag van Play Darts Ranking Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Aankondiging: Zaterdag 7 april kwalificatiedag van Play Darts Ranking

Aankondiging: Zaterdag 7 april kwalificatiedag van Play Darts Ranking

Op 17 maart jongstleden werd begonnen aan het Let’s Play Darts dartevenement dat wordt georganiseerd door Café ‘t Hart van Son in samenwerking met de Oranjebar Mariahout. De eerste kwalificatiedag werd gespeeld bij Café ‘t Hart van Son, gewonnen door Daan Groen die in de finale te sterk was voor Stan Vos en zich dus verzekerde van deelname aan de TPC 2018 (wildcard voor iedere winnaar van de kwalificatiedagen). De gedeelde derde plaats was voor Dennis Gijsberts en Jan Geven die goede zaken deden i.v.m. plaatsing voor de finaledag.

Aanstaande zaterdag 07 april is Café ‘t Hart van Son opnieuw plaats van handeling en kan er worden gestreden voor opnieuw een wildcard voor deelname aan de TPC 2018 en punten voor de ranking waarvan de beste 32 zich plaatsen voor de finaledag en natuurlijk het prijzengeld dat

bestaat uit 50% van het inschrijfgeld op iedere speeldag en de overige 50% zal worden gereserveerd voor de finaledag waar dus het zevenvoudige bedrag te verdienen valt.

Het toernooi start om 20:00 uur en de inschrijfkosten bedragen per deelname €10,= p.p. inclusief een consumptie. Inschrijven kan bij de locatie tot op de dag van deelname.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws