Doe jij aanstaande zondag ook mee aan de Next Talent of Darts? Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Doe jij aanstaande zondag ook mee aan de Next Talent of Darts?

Doe jij aanstaande zondag ook mee aan de Next Talent of Darts?

Aanstaande zondag staat de Next Talent of Darts op het programma. In sporthal de Spil, Laawikstraat 5 te Lent zal de 4e editie plaats vinden van dit prachtige jeugdtoernooi. Doe ook mee! Deelname kost €3,00 wat in zijn geheel geschonken wordt aan Dartsforever. Voor de jongere kinderen (de beloften tot 8 jaar) staan er 2 banen om te leren hoe je moet en vooral hoe leuk het is om te darten.

De aspiranten, meisjes en junioren gaan beginnen in poules, om te bepalen wie er naar de winnaarsronde en herkansingsronde gaan. Iedereen speelt dus minimaal 3 wedstrijden. De deelname is internationaal, zo zijn er naast de Nederlandse jeugd ook spelers en speelsters uit Duitsland en België aanwezig. Voor de winnaar bij de meisjes en junioren ligt een deelname ticket voor de Winmau World Masters 2017 klaar, het hoogste podium voor de jeugd. De finales van de winnaars ronde worden gespeeld op het podium onder leiding van mastercaller Mats Gies.

Inschrijven kan ter plaatse tot 11:00 uur en de zaal is open om 9:30 uur.

Categorieën:
Aspiranten jongens 9 t/m 13
Junioren jongens 14-17
Meisjes 9-17
Peil datum is 23 oktober.

Wie worden de opvolgers van Geert Nentjes, Cassandra Hof en Owen Roelofs? Zondag rond 17:00 uur zullen we het weten.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws