Alle verslagen en uitslagen van de tweede speelweek SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Alle verslagen en uitslagen van de tweede speelweek SuperLeague

Alle verslagen en uitslagen van de tweede speelweek SuperLeague

Afgelopen zaterdag was het tijd voor speelweek twee van de SuperLeague. De strijd om het landskampioenschap en promotie naar de hoofdklasse is weer volledig losgebarsten.

Hoofdklasse
Na de tweede speelweek zijn er drie teams met vier punten en drie teams met drie punten. Dat zijn voortekenen dat het dit jaar erg spannend gaat worden! The Switch uit Den Haag voert momenteel de ranglijst aan. Afgelopen zaterdag speelde zij gelijk tegen de Rietplas. In de laatste solopartij won Jan Dekker van Dennis Zijderhand, debutant bij The Switch. Ook Café Kremer staat op vier punten na een winstpartij op Café de Schot. Christian Kist won de beslissende solo van Niels Jan Stuiver. Real Magic, nieuwkomer in de hoofdklasse, staat ook knap op vier punten. Vrijbuiter Cashino dat vorig jaar tweede werd verloor met 6-4 van de Tilburgers. Ook in deze partij een beslissende solo wat maar weer aangeeft dat het allemaal ontzettend dicht bij elkaar ligt. Kurt van de Rijck (Real Magic) versloeg Frans Harmsen (Vrijbuiter). Het onderonsje tussen de beide teams van Oranje Bar werd met 9-1 gewonnen door Oranje Bar 1.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws