ALV NDB levert Tim Oosterbroek als nieuwe voorzitter NDB op Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

ALV NDB levert Tim Oosterbroek als nieuwe voorzitter NDB op

ALV NDB levert Tim Oosterbroek als nieuwe voorzitter NDB op

De ALV heeft op zaterdag 26 november een nieuwe voorzitter benoemd. Tim Oosterbroek zal per direct deze rol gaan vervullen voor de Nederlandse Darts Bond. Hij neemt de functie over van Rudi van Olderen die na het vertrek van Sijmon Timmers deze rol een half jaar op ad interim basis bekleedde.

Tim Oosterbroek (55 jaar, Putten) is eigenaar van Oosterbroek.Biz, een bedrijf dat gespecialiseerd is in Telemarketing, klantenservice en callcenter diensten. In zijn vrije tijd is Tim een levensgenieter, die graag muziek maakt en gek is van darts. Zelf speelde hij in het verleden bij Dartclub Zoetermeer (regio Den Haag) en bij De Bosrand 7 in Putten (regio Midden Nederland).

Als nieuwe voorzitter ziet hij vele uitdagingen en wil hij met veel plezier en passie gaan beginnen. “Ik ben al vanaf mijn zestiende gek op darts. Toen ik van de vacature hoorde twijfelde ik geen seconde en heb ik direct ‘ja’ gezegd. Zie de huidige uitdagingen met databases, meer darts op televisie en meer breedte- en topsport: ja, dan begin ik het leuk te vinden”, aldus Tim. “Ik raak enthousiast als we met elkaar resultaten kunnen halen. Daarom wil ik de komende jaren de darters helpen. Of ze nu bij een bond zitten of een bond zijn, amateur of professioneel. Met elkaar kunnen we meer voor de sport doen”.

Voor meer informatie over het nieuwe voorzitterschap klik hier. Een verslag van de ALV is hier terug te lezen.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws