A & Y Trophy: Voor Van Duivenbode, Leeksma en De Goede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

A & Y Trophy: Voor Van Duivenbode, Leeksma en De Goede

A & Y Trophy: Voor Van Duivenbode, Leeksma en De Goede

De titels van de Amateur en Jeugd Trophy zijn gegaan naar Lerena Rietbergen bij de meisjes, Ilias de Goede bij de junioren beginners, Mike van Duivenbode bij de junioren gevorderen en Ivo Leeksma bij de heren.

Een uitgebreid verslag volgt op een later tijdstip maar voor een sfeerimpressie en alle uitslagen klik hier.

Update:
Maar liefst 138 senioren en 176 jeugddarters waren aanwezig in Sporthal Waterwijk te Almere om deel te nemen aan de vierde editie van de Amateur & Jeugd Trofee. Het werd een gezellige en geslaagde dag met lachende en vrolijke gezichten. Tijdens deze gezellige dag was er van alles te doen en te winnen. Op de vele dartsbanen gingen de darters de strijd met elkaar aan in vier verschillende categorieën. Dit resulteerde in vrolijke en geconcentreerde gezichten en spannende dartswedstrijden. Voor de allerkleinsten was er een springkussen en waren er allerlei leuke dartsspelletjes in het nieuwe juegdhonk van de DBA dat tijdens de Amateur en Jeugd Trofee officieel geopend werd.

Bij de meisjes wist Lerena Rietbergen met 3-2 te winnen van Pricilla Steenbergen. In de finale bij de beginnende jeugd stonden Ilias de Goede en Pieter Wierd Elzinga in de eindstrijd. De Goede was met 3-0 te sterk voor zijn tegenstander. Bij de gevorderde jeugd stond Mike van Duivenbode opnieuw in de finale van de Amateur & Jeugd Trofee. Dit keer was zijn tegenstander Justin van Tergouw. Waar van Duidenbode vorig jaar de finale verloor van Wesley Hurrebrink wist hij nu wel te winnen met 4-2. In het senioren toernooi was Ivo Leekman opnieuw de sterkste. De finale wist hij met 4-2 te winnen van Kevin van der Kolk.

Tijdens de Amateur & Jeugd Trofee bestond ook de mogelijkheid een leg te gooien tegen de bekende darter Co Stompé. Onder begeleiding van Mastercaller Marco Meijer stonden de allerkleinsten vol trots te gooien tegen deze Nederlandse topper. Ook kregen alle kinderen een leuk presentje om mee naar huis te nemen. Voorafgaande aan de finales was er een verloting waar alle darters automatisch aan deelnamen. Vele blije gezichten werden naar voren geroepen door DBA voorzitter Arend Freeth om een splinternieuw Winmau dartsbord in ontvangst te nemen.

Voor meer informatie klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws