Andy Baetens haalt winnend punt binnen in SuperLeague-kraker Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Andy Baetens haalt winnend punt binnen in SuperLeague-kraker

Andy Baetens haalt winnend punt binnen in SuperLeague-kraker

De twaalfde speelronde van de SuperLeague is gespeeld en hierover vind je alle uitslagen en verslagen.

Hoofdklasse
Hét affiche van de twaalfde speelronde in de hoofdklasse was het duel tussen de nummers 1 en 2, Oranje Bar 1 en Nitro Darts Sneek. De Brabanders gingen met een voorsprong van drie punten het duel in en zijn erin geslaagd die voorsprong uit te bouwen. Zoals een topper betaamt, was het een ontzettend spannende partij, waarbij de beslissing pas in de captainsgame viel. Bij een 5-4 stand streed Jan Dekker van Sneek voor een gelijkspel, terwijl Andy Beatens van Oranje Bar de drie punten kon binnenspelen. Dat laatste gebeurde: de Belg won met 4-1, waardoor Oranje Bar de wedstrijd met 6-4 won.

Achter Nitro Darts Sneek deed Fanatics Weert goede zaken. Zij zijn, dankzij een 8-2 zege op Tapperij Teun Wapenveld, de Friezen genaderd tot twee punten. Ook Xtreme Sport Tilburg kon de tweede plek tot twee punten naderen, maar zij verloren nipt van DKE RW Repair met 6-4. In de kelder van de hoofdklasse heeft Team Prima Darts een pijnlijke nederlaag geleden. Zij speelden een thuiswedstrijd tegen de nummer 8, H&S de Zwaantjes, en kunnen de punten erg goed gebruiken. Ze verloren echter met 1-9, waardoor het verschil met de veilige zevende plek nu zeventien punten is. Tot slot speelden Bosgenoegen en Pinkster Devils tegen elkaar. Bosgenoegen won die partij: 3-7.

Voor een uitgebreid verslag inclusief de overgangsklassen A, B en C klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws