Anneke Kuijten zoekt partners voor deelname BDO World Darts Trophy Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Anneke Kuijten zoekt partners voor deelname BDO World Darts Trophy

Anneke Kuijten zoekt partners voor deelname BDO World Darts Trophy

Afgelopen Lakeside World Professional World Championship maakte Anneke Kuijten nog haar debuut op een televisietoernooi. Nu is de Brabantse dart international opnieuw uitgenodigd voor een groot dartevenement nadat zij zich door haar prestaties heeft weten te kwalificeren. De door BDO Events georganiseerde BDO World Darts Trophy is het tweede grote televisietoernooi dat een eigen damestoernooi kent en zal dit jaar worden gespeeld van 26 februari tot en met 1 maart in het mooie EventCity in Manchester.

Om de deelnemers en dus ook Anneke Kuijten tegemoet te komen heeft de organisatie de spelers toestemming gegeven om 4 badges te dragen welke zij kunnen gebruiken om sponsor inkomsten te genereren. Een ideale gelegenheid dus voor bedrijven om een sporter te ondersteunen en het verkrijgen van exposure dankzij het zichtbaar zijn op televisie.

Ook in Nederland zullen de deelnemers te volgen zijn. Eurosport zal alle wedstrijden uitzenden waardoor darts opnieuw de verdiende internationale aandacht zal krijgen.

Anneke Kuijten en haar management zijn momenteel druk op zoek naar 4 partners die geïnteresseerd zijn om haar tijdens dit evenement financieel te ondersteunen met behulp van vermelding op een van de tijdens dit evenement te dragen badges. Serieus geïnteresseerde bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om contact op te nemen met Anneke via haar website www.annekekuijten.nl of via DYM [email protected] voor informatie.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws