Assenaar Michael Lie Ten wint Open Hoogeveen, Hensens runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Assenaar Michael Lie Ten wint Open Hoogeveen, Hensens runner-up

Assenaar Michael Lie Ten wint Open Hoogeveen, Hensens runner-up

Hoogeveen - Voor de tweede maal in successie organiseerde JT Bioscoop Hoogeveen samen met Dartbanenverhuur.nl op eerste Pinksterdag het Hoogeveen Open Darttoernooi. 48 darters hadden zich aangemeld, waaronder vier vrouwelijke darters die het moesten opnemen tegen een sterk veld darters uit de regio.

Een spannende poulefase tekende het verloop van de zondagmiddag. Darts op topniveau waarin regelmatig de ‘one hundred and eighty’ werd gegooid. Uiteindelijk streden de laatste acht overgebleven darters voor de prijzen waaronder de Asser darter Michael Lie Ten.

In de halve finale was de Assenaar te sterk voor Hendrik Tooren uit Appingedam. De uiteindelijke climax van het toernooi kwam in de finale tot uiting. De 48-jarige darter uit Assen nam het op tegen Nick Hensens uit Winschoten en kwam op 2-0 voorsprong in legs. Hensens wist zich terug te knokken naar 2-2, maar moest uiteindelijk buigen voor het sterke spel van Lie Ten die het toernooi met 4-2 op zijn naam wist te zetten.

Uitslag Hoogeveen Open 2015

1e Michael Lie Ten
2e Nick Hensens
3e Edwin de Jonge
3e Hendrik Tooren

Verliezersronde

1e Stefan Meinen
2e John Vos
3e Stefan Corba
3e Jan Mersman

Hoogste uitgooi is gegooid door Jasper Arends met 170.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws