Van Barneveld verwelkomt nieuwe sponsors en volgt fans op Twitter Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van Barneveld verwelkomt nieuwe sponsors en volgt fans op Twitter

Van Barneveld verwelkomt nieuwe sponsors en volgt fans op Twitter

Raymond van Barneveld heeft er twee nieuwe sponsors bij. Op Twitter verwelkomt de Hagenaar Reisbureau Buitenlandsche Zaken en Esports.com als nieuwe ondersteuners. Hiermee staat zijn teller momenteel op zes sponsors. Met Target Darts sloot Van Barneveld in juli 2017 een vijfjarige verbintenis. Daarnaast wordt de vijfvoudig wereldkampioen ook gesponsord door DeLeaseMaatschappij, Triton Tools UK en Ynot Agency UK. In januari brak Van Barneveld met zijn toenmalige hoofdsponsor Bengi en manager Ben de Kok. Hij koos ervoor met Jaco van Bodegom verder te gaan als zijn manager.

Over Esports.com: "Ik ben erg trots en gezegend met Esports.com als mijn nieuwe sponsor geeft Barney aan. Het is geweldig om met ze samen te werken. Vanwege hun geloof in mij, ben ik ervan overtuigd dat ik veel meer uit mijn carrière kan halen. Ik dank Michael Broda (algemeen directeur Esports.com, red.) voor het geloof in mij".

De Nederlander uit ook zijn enthousiasme over nieuwe sponsor Reisbureau Buitenlandsche Zaken: “Dank voor het geloof in mij. Ik kijk er naar uit om met dit geweldig team samen te werken".

Bij de bekendmaking van zijn nieuwe sponsors komt Barney met leuk nieuws voor zijn fans: In een tweet noemt hij al zijn sponsors. Als je deze tweet leuk vindt en je tevens al de sponsors volgt, dan volgt de vijfvoudig wereldkampioen je terug. Barney maakt zijn belofte waar, inmiddels zijn er al vele fans blij gemaakt.

Zit je op Twitter en wilde je altijd al door de vijfvoudig wereldkampioen gevolgd worden? Dit is je kans! Wie wil er niet door The Man gevolgd worden?

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws