Belgische dominantie tijdens de Rijense Dart Ranking bij 's Rijens Vat Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Belgische dominantie tijdens de Rijense Dart Ranking bij 's Rijens Vat

Belgische dominantie tijdens de Rijense Dart Ranking bij 's Rijens Vat

Afgelopen vrijdagavond 20 november werd de 6e ronde van de Rijense Dart Ranking gespeeld in Cafe 't Rijens Vat. Het was een relatief rustige avond qua opkomst, 22 deelnemers hadden de weg naar 't Rijen Vat gevonden. Toch zou deze avond zich weer ontpoppen tot een uitermate gezellige avond in een uitmuntende sfeer. De poule loting bracht enkele zeer leuke en spannende poules voort, hierdoor moest er meteen vanaf het begin vol gas gegeven worden. Dit gebeurde dan ook waardoor het een zeer spannende poulefase werd met zeer mooie en leuke partijen.

Na de poules belanden alle deelnemers in de finale rondes. In de winnaarsronde werd het ingezette spel goed door gezet, alle spelers waren strijdbaar en dat resulteerde dat nagenoeg alle wedstrijden met 1 leg verschil werden beslist. De finale werd een Nederland - België tussen Nico Steenbergen en Rudi Minnebach, in een leuke partij was het Rudi die uiteindelijk Nico wist te verslaan.

In de finale van de verliezersronde was het wederom een Nederland - België, hier mochten Gijs de Wilde en Patrick Meeus uitmaken wie deze finale ronde op zijn naam zou schrijven. In een uitermate vermakelijke pot was het 3-3 en stonden beide op een finish, Patrick mocht eerst gooien en besliste deze wedstrijd en maakte zo de Belgische overwinning voor deze avond compleet.

Winnaarsronde

1e Rudi Minnebach

2e Nico Steenbergen

3e Ruud van Kollenburg

4e Jan van Kollenburg

Verliezersronde

1e Patrick Meeus

2e Gijs de Wilde

Op deze avond werd er een flink aantal 180-scores en hoge finshes gegooid. De eervolle vermelding voor de hoogste finish gaat naar Paul van Engelen die met een mooie 143 finish zijn plekje hier verdient. De meeste 180 scores en de bijbehorende eervolle vermelding gaat naar Gijs de Wilde, hij wist 5x de hoogste score te gooien.

De volgende ranking zal over 2 weken zijn in Sportcafe Rijen op vrijdag 4 december. Voor meer informatie www.rijensedartranking.nl of via Facebook www.facebook.com/rijensedartranking

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws