Benjamin van Erven wint tweede klasse, Raymond Hoppe runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Benjamin van Erven wint tweede klasse, Raymond Hoppe runner-up

Benjamin van Erven wint tweede klasse, Raymond Hoppe runner-up

Op zondag 16 oktober stond het 2e klasse toernooi op het programma, en het toernooi startte met 25 deelnemers.

Poulefase :
In de poulefase ging zoals gewoonlijk iedereen door naar de winnaarsronde, maar het werd weer duidelijk dat een goed resultaat in je poule een overduidelijke pré werd om een goed toernooi te draaien.

Voorronde :

Zo mocht Dion van Everdingen het in de voorronde direct opnemen tegen Benjamin en dit werd hem fataal. Barry Ubels gooide de hele dag al niet lekker voor zijn doen en werd naar huis gestuurd door Willem Kolsteeg. Guido de Ridder won met 3-0 in de voorronde van Kenzo en Prim won in de beslissende leg van Sander om zich te plaatsen voor de laatste 16. Raymond Hoppe werd tweede in zijn poule maar herpakte zich direct in de KO ronde. Met 3-0 won hij van Justin de Ridder ( Zoontje van Guido ) en plaatste zich makkelijk voor de laatste 16. De computer lootte direct de enige twee dames in de knockout tegen elkaar. Dyna van Osenbruggen en Janna Bergsma streden het uit en Dyna wist te winnen met een 3-0 overwinning. Laurens van Putten won met 3-0 van Mydartstraining Gymleader Andy Badal en plaatste zich vrij gemakkelijk voor de laatste 16.

Laatste 16 :
Rene Broertjes 2
Laurens van Putten 3

Jordy Morsen 0
Raymond Hoppe 3

Leon Jense 3
Dyna van Osenbruggen 1

Stuart de Bree 3
Tufail Badal 2

Frank Vogel 0
Guido de Ridder 3

Ben van Roode 3
Willem Kolsteeg 0

Abdullah Yasar 0
Prim Chigaroe 3

Benjamin van Erven 3
Gerben Bronsvoort 0

Laatste 8 :
De kwartfinales gingen van start in een best of 7 legs. Laurens gooide een mooie 124 finish op de bullseye om 3-3 te maken, maar de laatste leg wist Raymond toch nog binnen te halen om zich te plaatsen voor de halve finale.

Laurens van Putten 3
Raymond Hoppe 4

Leon Jense 2
Stuart de Bree 4

Guido de Ridder 2
Ben van Roode 4

Prim Chigaroe 1
Benjamin van Erven 4

Halve finale :
Raymond Hoppe 4
Stuart de Bree 0

Ben van Roode 1
Benjamin van Erven 4

Finale :
Raymond Hoppe 2
Benjamin van Erven 5

Mydartstraining feliciteert Benjamin met zijn overwinning en wilt iedereen bedanken voor het komen! Wij verwelkomen sommige spelers van de derde klasse over twee weken terug en zien de tweede klasse spelers over enkele weken weer op het eerste klasse toernooi.

Like Mydartstraining op Facebook!
Over enkele dagen zal er een video worden gemaakt waarin het "Dillema van de dag" wordt besproken en een complicatie van het tweede klasse toernooi. Like de pagina van Mydartstraining om op de hoogte te blijven van alle video’s en informatie over de trainingen en toernooien.

Voor een compleet overzicht van alle poulewedstrijden verwijzen wij graag door naar de website van Mydartstraining.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws