Bjorn Fransen verslaat Frank Croonen in sportcafé de Vrijboom Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bjorn Fransen verslaat Frank Croonen in sportcafé de Vrijboom

Twee mooie poules deze woensdag 17 september in Sportcafé de Vrijboom. Al was de ene poule bijna geheel vertegenwoordigd in de finales! Geoffrey Hennekes wist nog nipt van Jos Megens te winnen in de halve finale van de verliezers ronde. In de finale hiervan kwam Geoffrey uit tegen Peter Makken. De gehele wedstrijd was het Peter die de leiding had maar steeds kwam Geoffrey weer terug. 12-12 en een beslissing leg waar Peter de beste zenuwen heeft.

De eerste halve finale in de winnaars ronde was een broeder strijd. Lars en Bjorn Fransen die elkaar bestrijden. Lars neemt brutaal de voorsprong 5-4 met onder andere een 170 finish. Maar Bjorn gooit er een tandje bij en wint uiteindelijk met 10-6. De andere halve finale was Frank Croonen duidelijk te sterk voor Rick van Dijk. Rick kon deze week geen vuist maken en verliest met 10-4.

In de finale bouwde Bjorn rustig aan een voorsprong die de gehele wedstrijd niet in gevaar kwam. Frank zag Bjorn uiteindelijk met 15-7 dit 170 toernooi winnen.

Het “Mistery” balletje was 103. Deze is niet gegooid en zo groeit de “Mistery” pot volgende week woensdag 22 september door.