Van den Boogaard winnaar 1e Winners Moneydarts, Van Genderen 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Van den Boogaard winnaar 1e Winners Moneydarts, Van Genderen 2e

Van den Boogaard winnaar 1e Winners Moneydarts, Van Genderen 2e

Met een elftal aan spelers ging de eerste Winners Moneydarts van zondag 5 maart van start. Met de verklaarbare rustige opkomst met de NDB ranking om de hoek konden we, zoals gebruikelijk, aanvangen in een poulefase gevolgd door een winnaars- en verliezersronde, waarin echter geen verrassingen te noteren waren.

In de verliezersronde waren het uiteindelijk poulegenoten Michel Bunk en Hans Stiphout die zich in de finale wisten te spelen. Waar zij in de poule nog achter Patrick van den Boogaard en Remco Schilperoord eindigden, stonden zij in de knock-out geen leg meer af; Michel zegevierde over Elly Vlug en Tristan Korver en Hans versloeg na een bye Melissa van Puffelen.

De finale werd er een die dicht bij elkaar zat en dat was ook af te leiden uit de uiteindelijke uitslag. Pas in de laatste beslissende leg wist Michel zich te ontdoen van Hans en kon zodoende met een 4-3 overwinning de finale op zijn naam schrijven.

In de winnaarsronde waren het Patrick van den Boogaard en Dennis van Genderen die de finale wisten te behalen. Waar Patrick na een bye Wesley Schols met 5-3 versloeg, maakte Dennis na een bye met een 5-1 overwinning korte metten met Remco Schilperoord.

In de finale ging Dennis direct sterk van start, ware het niet dat Patrick al snel langzij wist te komen. In het vervolg van de finale nam Patrick het initiatief, maar was het Dennis die zichzelf in leven hield door zijn kansen te benutten. Echter wist Patrick bij een 5-4 stand wel de gevierde dubbel te vinden en schreef hij zodoende met een 6-4 overwinning de 1e Winners Moneydarts op zijn naam.

Waar de hoogste finish bleef steken op 118 van Dennis van Genderen, nam Wesley Schols met 4 stuks de meeste 180’ers voor zijn rekening. Beste dame werd Michelle van den Boogaard, die na een 2e plaats in haar poule in de kwartfinale met 4-1 verloor van Wesley Schols.

De volgende Winners Moneydarts, waar er weer minimaal €100,- zal klaarliggen voor de winnaar, zal plaatsvinden op zaterdagmiddag 25 maart. Tot dan!

~HW Darts~

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws