Bosgenoegen & Sterkdarts Goudenregenbar 1 kampioen SuperLeague Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bosgenoegen & Sterkdarts Goudenregenbar 1 kampioen SuperLeague

Bosgenoegen & Sterkdarts Goudenregenbar 1 kampioen SuperLeague

Zaterdag stond speelweek 15 van de SuperLeague op het programma. In twee van de vier klassen is de kampioen bekend! In overgangsklasse A was Bosgenoegen de sterkste en in de overgangsklasse C werd Sterkdarts Goudenregenbar 1 kampioen.

Hoofdklasse
Het ziet er naar uit dat de hoofdklasse een fantastische ontknoping gaat krijgen. Koploper Oranje Bar 1 verslikte zich afgelopen zaterdag in de Vrijbuiter. Jelle Klaasen wist in de beslissende solo te winnen van Geert de Vos en bepaalde daarmee de eindstand op 6-4. Omdat Dibo met 8-2 won van de Schot hebben beiden teams nu evenveel verliespunten. In de allerlaatste wedstrijd van het seizoen staan beide teams tegenover elkaar. Café Kremer wist belangrijke punten te pakken in de strijd tegen degradatie. De Rietplas werd in eigen huis met 7-3 verslagen. De wedsrijd tussen Real Magic en The Switch eindigde in 5-5. Kurt van de Rijck redde een punt voor de Tilburgers door van Vincent van der Meer te winnen in de solo.

Voor alle uitslagen en een uitgebreid verslag van de overgangsklassen A, B en C klik hier.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws