Brian Raman wint in Dongen, Van de wiel en Lens pakken koppels Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Brian Raman wint in Dongen, Van de wiel en Lens pakken koppels

Brian Raman wint in Dongen, Van de wiel en Lens pakken koppels

Zondag 4 maart werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel toernooi werd verspeeld in poules, het single toernooi k.o. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde.

Er werd gestart met de koppelwedstrijden. Kevin Lens en Willy van de Wiel werden finalisten door winst op Kees Slokkers en Ed van Wijk. In de andere halve finale wonnen Cedrick Ponnet en Brian Raman van Nico Steenbergen en Mark Bakx. In een spannende finale wonnen Willy en Kevin met 5-4. Ramon Bressers en Dennis van Strien wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Marly van den Heuvel en Carlo van Cleef.

De hoogste uitworp ging naar Kevin Lens met 130 (gegooid in de laatste leg van de finale). Willy van de Wiel gooide 118 uit.

Hierna gingen de singles van start. Brian Raman werd finalist door Henri van Es te verslaan. Willy van de Wiel ging eveneens naar zijn 2e finale van de dag door winst op Kevin Lens. In de finale ging de winst met 5-2 naar Brian, die hiermee Willy van de dubbel af hield. Ed van Wijk won met 3-2 in de finale van de verliezersronde van Corné van Mastrigt.

De hoogste uitworp ging naar Willy van de Wiel met 148. Brian Raman gooide 130 en 107 uit. Carlo van Cleef deed dat vanaf 104.

In totaal werd er 31 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. 7x 180 was er voor Carlo van Cleef en Willy van de Wiel. Kevin Lens scoorde er 5. 3x 180 voor Ramon Bressers. 2x 180 was er voor Brian Raman en Kees Slokkers. 1x 180 voor Theo Lambregts, Maikel van Helden, David Luijten, Nico Steenbergen en Cedrick Ponnet.

WINNAARS SINGLE -

1. Brian Raman

2. Willy van de Wiel

3. Henri van Es

Kevin Lens

5. Carlo van Cleef

Kees Slokkers

Alex Michielsen

Cedrick Ponnet

WINNAARS KOPPELS –

1. Kevin Lens – Willy van de Wiel

2. Cedrick Ponnet – Brian Raman

3. Kees Slokkers – Ed van Wijk

Mark Bakx – Nico Steenbergen

5. Ad Timmermans – Martin Evertse

Peter Groeneveld – Dennis Hendrickx

Peter Dekkers – Rob Jansma

Alex Michielsen – Jurgen Evers

VERLIEZERS SINGLE

1. Ed van Wijk

2. Corné van Mastrigt

3. Theo Lambregts

David Luijten

VERLIEZERS KOPPELS -

1. Dennis van Strien – Ramon Bressers

2. Marly van den Heuvel – Carlo van Cleef

3. David Luijten – Dennis Vinken

Theo Lambregts – Vincent Schellekens

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws