Bryan de Hoog winnaar 11e Winners Zomerranking, Van Osch tweede Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bryan de Hoog winnaar 11e Winners Zomerranking, Van Osch tweede

Bryan de Hoog winnaar 11e Winners Zomerranking, Van Osch tweede

Vrijdagavond 28 augustus mochten we ditmaal 37 deelnemers ontvangen op alweer het één na laatste rankingtoernooi van de Winners Zomerranking. Weliswaar een rustiger avondje, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Rond de klok van 8 werd er, zoals gewoonlijk, weer gestart in een poulefase om de mindere van de betere van de dag te scheiden.

In de verliezersronde vonden we de runner-up van het vorige toernooi, Rotterdammer Zereso Zeverboom, terug, die in de poule Jisse de Boer en Wesley Schols voor moest laten gaan. Zereso herstelde zich dermate goed en plaatste zich dan ook voor de finale, waarin hij het mocht opnemen tegen de Numansdorpse Marjolein Bunk. Marjolein bood in deze finale goed weerstand, maar kwam niet verder dan 2 legs en moest toekijken hoe Zereso met een 4-2 overwinning de verliezersronde in de wacht sleepte.

Kwartfinale:
Joost van Eekelen 0-2 Zereso Zeverboom
Lesley van Schijndel 0-2 Kendall de Haan
Kyra van Genderen 0-2 Marjolein Bunk
Tim van den Berg 2-1 Joke Meijer

Halve finale:
Zereso Zeverboom 3-1 Kendall de Haan
Marjolein Bunk 3-1 Tim van den Berg

Finale:
Zereso Zeverboom 4-2 Marjolein Bunk

In de winnaarsronde was een andere Rotterdammer, namelijk Bryan de Hoog, die zich weer eens van zijn sterkste kant liet zien. Met enkele sterke overwinningen en 9 stuks aan 180’ers plaatste hij zich voor de finale waarin hij de strijd aan mocht gaan met de man uit Roosendaal, Wesley van Osch. Ook in de finale liet Bryan zien op stoom te zijn en 7 legs verder met nogmaals 4 stuks aan 180’ers schreef hij met een 5-2 overwinning de 11e Winners Zomerranking op zijn naam.

Kwartfinale:
Mitchell von Schukkmann 0-3 Bryan de Hoog
Roy Moerenhout 3-2 Jisse de Boer
Wesley van Osch 3-2 Wesley Schols
Corne Groenenveld 2-3 Justin Schilperoord

Halve finale:
Bryan de Hoog 4-2 Roy Moerenhout
Wesley van Osch 4-1 Justin Schilperoord

Finale:
Bryan de Hoog 5-2 Wesley van Osch

Zoals gezegd was het Bryan de Hoog die met maar liefst 13 stuks verantwoordelijk was voor de grootste aanvoer van de gegooide 180’ers, terwijl de hoogste finish ditmaal bleef steken op 125 van Roy Moerenhout. Beste dame werd Cretienne Godschalk met haar plek bij de laatste 16 van de winnaarsronde.

Inmiddels staat het klassement ook weer online op onze website www.hw-darts.nl. Op het laatste toernooi zullen er minimaal 32 deelnemers aanwezig moeten zijn, zodat de top 40 zich zal plaatsen voor het eindtoernooi. Het gemiddelde moet immers boven de 45 deelnemers per toernooi liggen, anders zal zoals eerder aangegeven de top 32 zich plaatsen voor het eindtoernooi, welke op vrijdagavond 18 september zal plaatsvinden.

Vrijdagavond 4 september kan iedereen zich zoals gewoonlijk weer tot 19:45 inschrijven voor de laatste Winners Zomerranking in Winners Café te Numansdorp

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws