Bryan de Hoog sterkste op 10e Makkie Moneydarts, Plaisier runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Bryan de Hoog sterkste op 10e Makkie Moneydarts, Plaisier runner-up

Bryan de Hoog sterkste op 10e Makkie Moneydarts, Plaisier runner-up

Maandagavond 15 augustus mochten we 40 deelnemers verwelkomen op de 10 Makkie Moneydarts in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel. Verdeeld over de 9 aanwezige banen konden de poules worden afgewerkt, waar 1 poule in het bijzonder opviel met 3 finaleplekken en een beste dame.

Uit deze poule wist Jesper van Vugt de finale van de verliezersronde te halen na overwinningen op Bernard Langeveld, Corné Groeneveld en Rene Molendijk. Hierin mocht hij het gaan opnemen tegen Maurice Burgemeester, die zich driemaal in de laatste beslissende leg de sterkste toonde in confrontaties met Jacob van Hattum, Kelvin Hooimeijer en Ricky Dinghouts. In de finale wist Maurice echter niet verder te komen dan 1 leg, wat resulteerde in een 4-1 overwinning voor Jesper van Vught.

Kwartfinale:

Rene Molendijk 3-2 Ruben Mesters

Corné Groeneveld 0-3 Jesper van Vugt

Maurice Burgemeester 3-2 Kelvin Hooimeijer

Ricky Dinghouts 3-2 Arwaldo Fioole

Halve finale:

Rene Molendijk 2-3 Jesper van Vugt

Maurice Burgemeester 3-2 Ricky Dinghouts

Finale:

Jesper van Vugt 4-1 Maurice Burgemeester

In de winnaarsronde waren het Bryan de Hoog en het jeugdige talent, Lars Plaisier, die zich uit deze poule de finale in wisten te spelen. Waar Bryan 4 goede overwinningen boekte op Zereso Zeverboom, Menno Angenent, Jaimy van Bavel en Nigel van Milligen, liet Lars van zich spreken door Joey Jaspers, Brent Plaisier en Peter Klein aan de zegekar te binden.

In de finale begon Lars onbevangen en nam knap een 4-1 voorsprong. Echter wist Bryan de versnelling te vinden en lukte het Lars niet meer het niveau aan te tikken van zijn voorgaande partijen, wat er in resulteerde dat Bryan op zijn tweede optreden deze zomer op de Makkie Moneydarts ook zijn 2e toernooizege wist binnen te halen met een 6-4 overwinning.

Kwartfinale:

Peter Klein 4-0 Jan Snoep

Brent Plaisier 3-4 Lars Plaisier

Nigel van Milligen 4-1 Jisse de Boer

Jaimy van Bavel 2-4 Bryan de Hoog

Halve finale:

Peter Klein 3-5 Lars Plaisier

Nigel van Milligen 4-5 Bryan de Hoog

Finale:

Lars Plaisier (68,3) 4-6 Bryan de Hoog (73,9)

Daarnaast nam Bryan met 5 stuks ook de meeste 180’ers voor zijn rekening en kwam de hoogste finish van 152 uit handen van Lars Plaisier. Beste dame werd Melissa van Puffelen, die zich in een onderlinge confrontatie met Anouk Lokum en Michelle van den Boogaard de sterkste toonde.

De finale is terug te vinden via de onderstaande link:

https://www.facebook.com/darts.HWDarts/videos

Zaterdag 20 augustus zijn we weer te vinden in Partycentrum Concordia te ’s-Gravendeel voor de 3e editie van de Open ’s-Gravendeel Koppels en Singles, waar er gestreden zal worden om de gegarandeerde 1e plek van €400,-. De voorinschrijving, welke op dit moment 39 koppels en 81 singles telt, verloopt via Freddy de Geus 06-52098979. Voor meer informatie en de lijst met voorinschrijvingen verwijzen wij u door via de onderstaande link:
http://hw-darts.nl/toernooien/3e%20editie%20open%20's-gravendeel%20koppels%20%26%20singles/voorinschrijving.html

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws