CLoD tickets PDB naar V/d Zande, Gloudemans en Gian van Veen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

CLoD tickets PDB naar V/d Zande, Gloudemans en Gian van Veen

CLoD tickets PDB naar V/d Zande, Gloudemans en Gian van Veen

De twaalfde en laatste speeldag van de 26 editie van de Oranjebar Super Ranking zou duidelijk maken wie de finaledag van deze reeks mochten gaan spelen en tegelijkertijd werden de extra prijzen van deze editie, deelnamebewijzen voor de Champions League of Darts namens Peelland, bekend.

De laatste acht van deze week waren Oswin Streden, Ruud Tijssen, Paul Hendrix, Davy van der Zande, Levi Frauenfelder, Mark Giepmans, Kevin Verbakel en de Belgische Syberen. Hiervan bleven Levi, Davy, Kevin en Oswin over voor de halve finales die beide in 4-1 eindigde in het voordeel van Davy en Oswin. Door dit resultaat zou de finale gespeeld worden tussen de nummers 1 en 2 van de tussenstand.

Voordat de finale om de dagwinst van de laatste kwalificatiedag werd gespeeld moest eerst gewacht worden op de afloop van de finale van de verliezersronde. Deze ging tussen Ruud Tuijtelaars en Kathy Geeraerts en eindigde in een 4-2 overwinning voor Ruud.

De finale van het hoofdtoernooi ging tussen dus tussen Davy van der Zande en Oswin Streden en werd door Davy aangegrepen om nog maar eens duidelijk te maken dat hij terecht de ranglijst aanvoert en zijn deelname aan de CLoD 2018 wilde zeker stellen. Met 5-1 walste Davy genadeloos over de arme Oswin heen en pakte daarmee een kleine geldprijs, een plaats op de finaledag en het deelnamebewijs voor de Champions League of Darts 2018 voor het heren toernooi. De tickets voor het dames en juniorentoernooi gingen respectievelijk naar Lincy Gloudemans (beste PDB dame) en Gian van Veen (beste junior).

Uitslag kwalificatie dag 12; 1. Davy van der Zande 2. Oswin Streden 3. Levi Frauenfelder en Kevin Verbakel.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 19 juni 2018 wordt de finaledag van de Oranjebar Super Ranking 26 gespeeld. De voor de finale geplaatste spelers en reserves zijn;

Davy van de Zande

 

Axel Goverde

Oswin Streden

 

Barry Hubers

Levi Frauenfelder

 

Roy Leenders

Gian van Veen

 

Kees Kuijl

Jermaine Wattimena

 

Ruud Tijssen

Peter van den Broek

 

Lincy Gloudemans

Ruud Tuijtelaars

 

Erik van Manen

Kathy Geeraerts

 

Paul Hendrix

     

Reserves

   

Erik van Engeland

   

Tharsissia Werinussa

   

Annemarie Linders

   

Aanvang van de finaledag is 20:00 uur. Tijdens deze avond zal er ook voor de liefhebbers een extra toernooi worden georganiseerd.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws