Co Stompé komt op 26 april naar de Amateur en Jeugd Trofee 2015 Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Co Stompé komt op 26 april naar de Amateur en Jeugd Trofee 2015

Co Stompé komt op 26 april naar de Amateur en Jeugd Trofee 2015

Co Stompé bezoekt op 26 april het dartstoernooi Amateur & Jeugd Trofee in Sporthal Waterwijk. De Amateur & Jeugd Trofee is een dartstoernooi dat door de Nederlandse Darts Bond in samenwerking met de Dartsbond Almere wordt georganiseerd. Het toernooi is speciaal opgezet om darts als breedtesport te promoten.

Het toernooi biedt volwassen beoefenaars van de dartsport, die niet tot de top behoren, de gelegenheid om een keer aan een toernooi mee te doen waarbij er een echte kans is dat men een paar rondes verder komt. Spelers uit ere- en eerste divisie zijn uitgesloten van deelname.

Bij de jeugd geldt de uitsluiting van topspelers niet. Hier wordt onderscheid gemaakt tussen gevorderde en minder gevorderde spelers. Naast het toernooi worden er voor kinderen allerlei evenementen georganiseerd. Ouders die komen darten, kunnen hun kinderen dus meenemen. Het is de bedoeling dat dit een feest voor de hele familie wordt.

De Flevolandse topdarter Co Stompé zal acte de presence geven. Wie weet kan je er wel een partijtje tegen spelen, of je dartshirt door hem laten signeren. Tijdens het toernooi zal Co Stompé, samen met de wethouder van jeugd en sport in Almere, René Peeters, het DBA jeugddartshonk Trefpunt officieel openen. Dit honk, gevestigd in sporthal Waterwijk, biedt een veilige omgeving, waar de jeugd van 8 tot 18 onder goede begeleiding de dartsport kan beoefenen.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws