Collin de Roo en Sander Kluft winnen koppeltoernooi de Vrijbuiter Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Collin de Roo en Sander Kluft winnen koppeltoernooi de Vrijbuiter

Collin de Roo en Sander Kluft winnen koppeltoernooi de Vrijbuiter

Zondag 13 april 2014 was het weer tijd voor het maandelijkse koppeltoernooi in de Vrijbuiter. Vandaag traden er 14 koppels aan voor de winst van het toernooi en een gezellige dag. Zoals gewoonlijk begonnen we weer in poules, te weten 2 van 5 en 1 van 4. Na de poules was er weer een lekker buffet van Tokan Ata. Met een schuin oog kijkend naar de tv-schermen (er kon een voetbalteam kampioen worden) begonnen we met de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde ging de finale tussen het koppel Ferdi Hasturk/Lesley Pater en Elwin van Straaten/Marti Koldenhof. In deze finale wisten Ferdi en Lesley met 3-1 aan het langste eind te trekken.

In de winnaarsronde ging de finale tussen de koppels Collin de Roo/Sander Kluft, die in de halve finale hadden weten af te rekenen met het koppel Quin Wester/Rene Beijeman, en het koppel Tokan Ata/Timo de Graaf die in de halve finale hadden weten af te rekenen met het koppel Toby van Eldik/Jeffrey Vink. In een spannende finale, alhoewel de uitslag anders doet vermoeden, wisten Collin en Sander met 4-1 dit toernooi op hun naam te schrijven.

De hoogste finish van vandaag was van Roy Otten met 116. Er kon vandaag 15 maal de maximale score genoteerd worden.

Dan wil ik, Roy de Roo, namens team de Vrijbuiter een ieder weer danken voor de gezelligheid en sportiviteit deze dag en hoop u allen weer te zien op 1 van onze volgende toernooien, te beginnen met ons money tournament op vrijdag 18 april.

Verliezersronde:
Halve finales:

Arthur/Pamela – Ferdi/Lesley 0-3

Elwin/Marti – Bjorn/Christel 3-2

Finale:

Ferdi/Lesley – Elwin/Marti 3-1

Winnaarsronde:

Halve finales:

Rene/Quin – Collin/Sander 2-4

Tokan/Timo – Toby/Jeffrey 4-1

Finale:

Collin/Sander – Tokan/Timo 4-1

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws