Complete deelnemerslijst Champions League of Darts beschikbaar Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Complete deelnemerslijst Champions League of Darts beschikbaar

Complete deelnemerslijst Champions League of Darts beschikbaar

Op zaterdag 13 september zal de Champions League of Darts plaatsvinden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. De complete deelnemerslijst is inmiddels beschikbaar en te vinden in de onderstaande links. Morgenavond zal de loting plaatsvinden in Egmond aan Zee. Zowel de spelers als de lidorganisaties zullen begin volgende week alle informatie ontvangen m.b.t. het toernooi.

De Champions League of Darts wordt jaarlijks georganiseerd door de organisatoren van de Zuiderduin Masters in nauwe samenwerking met de Nederlandse Darts Bond. Tijdens dit prestigieuze toernooi krijgen de regionaal afgevaardigde deelnemers vanuit de bij de NDB aangesloten lidorganisaties de ultieme mogelijkheid zich, uiteindelijk, internationaal te meten.

De winnaars van de heren, dames en jongens plaatsen zich direct voor de Zuiderduin Masters, het enige televisie 'major' toernooi in Nederland! Tevens ligt er voor de winnaars heren, dames, jongens en meisjes een ticket klaar voor de Winmau World Masters2014. De winnaar bij de aspiranten wordt tijdens de Zuiderduin Masters in de watten gelegd met een VIP arrangement.

Heren
Dames
Junioren
Meisjes
Aspiranten

NDB Darts

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws