Daders diefstal medailles Landelijke Divisiekampioenschappen gezocht Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Daders diefstal medailles Landelijke Divisiekampioenschappen gezocht

Daders diefstal medailles Landelijke Divisiekampioenschappen gezocht

Afgelopen weekend vonden de Landelijke Divisiekampioenschappen plaats. Voor de geplaatste teams vanuit alle lidorganisaties een prachtige afsluiting van het succesvolle seizoen. Zoals u in de verslagen kunt lezen zijn beide dagen prima verlopen, op één zeer kwalijke gebeurtenis na. De diefstal van de medailles voor de ere- en eerste divisieteams.

De medailles zijn op zaterdag al klaargelegd door de NDB in één van de kleedkamers die niet toegankelijk zijn voor de darters en het publiek. Waarschijnlijk zijn de medailles in de loop van zaterdagmiddag door iemand meegenomen, te laat voor de organisatie om voor een alternatief te zorgen. Dit betekende dat, ondanks het uitreiken van de kampioensbekers, de tientallen spelers van maar liefst acht teams (1e, 2e en 3e plaatsen van de ere- en eerste divisies) op zondag met lege handen bleven staan.

De NDB heeft sportiviteit hoog in het vaandel staan en neemt deze gebeurtenis zeer hoog op. We vinden het dan ook onbegrijpelijk dat iemand hiertoe in staat is, zeker gezien het feit dat andere darters hiervan de dupe zijn. Hierbij doet de NDB dan ook een dringende oproep: mocht jij toevallig iets gezien hebben, iets gehoord hebben of op een andere manier hier iets van weten neem dan contact op met de NDB. Dit kan uiteraard ook in vertrouwen en anoniem.

Voor meer informatie klik hier.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws