Dag 1 openingstoernooi De Graver zit erop met als winnaar Dean de Wulf Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dag 1 openingstoernooi De Graver zit erop met als winnaar Dean de Wulf

Dag 1 openingstoernooi De Graver zit erop met als winnaar Dean de Wulf

De eerste dag van het openingstoernooi (singles) is gespeeld, om 14.00u was de loting klaar en begonnen we met 36 deelnemers aan de poules. Nadat alle 9 poules klaar waren werd het toernooi in de knock-out fase beslist.

In de winnaarsronde werd Dean de Wulf 1ste en zet daarmee dit toernooi op zijn naam, op een 2e plek eindigde zijn landgenoot Tom van Hoyweghen. Ook voor de 3e en 4e plek werd nog een wedstrijd gespeeld. Hierbij ging de 3e plek naar Oswin Streden. Hij won van Frank van Dooren die daardoor dus als 4e eindigde.

De verliezerronde ging naar een bekend gezicht in deze ronde :P tot het einde vol gehouden en de ronde op zijn naam geschreven: Leon Roelen, hij won van Gabrielle Kweens die daarmee 2e werd. Ook in deze ronde werd er om de 3e/4e plek gespeeld, de winst ging in die partij naar Jan van Pelt, de 4e plek was daarmee voor Arno van Hout.

De maximale score van 180 werd aardig wat keren bereikt, dit leverde (met een max. van 2 p.p.) aardig wat consumptiebonnen op voor de deelnemers die ze gooide. De hoogste finish van het toernooi kwam op naam van Rob van Galen, hij gooide 132 uit en heeft daarmee de waardebon van Trudarts te Heeze gewonnen. Namens Rob en de organisatie hartelijk dank aan Trudarts om deze ter beschikking te stellen.

Na de prijsuitreiking die om 18.50 plaats vond, alles weer netjes gemaakt en klaargezet voor dag 2 (koppels). Deze zal om 13.00 aanvangen, hopelijk wordt het net zo gezellig als vandaag.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws