Dag 2 openingstoernooi De Graver: winnend koppel Schats en Streden Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dag 2 openingstoernooi De Graver: winnend koppel Schats en Streden

Dag 2 openingstoernooi De Graver: winnend koppel Schats en Streden

Vandaag, 1ste pinksterdag is er overal veel te doen, toch zijn er nog 16 koppels die deelnemen aan dag 2 van het openingtoernooi bij de Graver. Nadat er is geloot beginnen we in 4 poules met het koppeltoernooi, er wordt 701 best of 5 gespeeld. Na de poules verder met de knock-out fase en daarna de prijsuitreiking.

In de winnaarsronde zijn de uitslagen als volgt: 1ste plaats gaat naar Jurgen Schats & Oswin Streden, 2e worden Serge Hombrouks & Chris Merschout. De 3e plaats gaat naar Jan Punie & Danny Valkenborgh en 4e worden Ronny van Dooren & Roel Stronks.

In de verliezersronde is het winnende koppel Tommy Peters & Stefan Fraterman, de 2e plek is voor Stefan Liefrink & Koen Vaske. 3e worden Paul van Stratum & Freddy Maas en 4e Ad Rooyakkers & Ferry Verdonschot.

De hoogste finish komt op naam van Stefan Fraterman die 128 uitgooid en daarmee de waardebon die gesponsort wordt door Trudarts wint. Toch is er ook nog een mooiere finish gegooid, deze finish van 64 werd door Sanne Beerendonk ff met 2x dubbel 16 uitgegooid.

Weer een geslaagde dag en vooral heel gezellig, nu is de zaal met de uitbreiding naar 14 banen officieel ingehuldigd, voor meer toernooien bij de Graver of informatie kun je altijd een kijkje nemen op de facebookpagina van Monkey Darts, natuurlijk zijn ook alle data in de agenda op Dartfreakz te vinden.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws