Danny Bosman verslaat Nick Pol bij maandagranking Beuningen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny Bosman verslaat Nick Pol bij maandagranking Beuningen

Het was weer gezellig druk in sportcafé de Vrijboom deze maandag 19 juni. Met 16 deelnemers konden we 4 mooie poules maken. Kaylee van de Steen was de beste dame deze avond en bekroonde deze met een mooie 115 finish. In de finale van de verliezers ronde was het Jeffrey Otten die met 4-2 Niels Mauel wist te verslaan. Niels wist met een 137 finish de hoogste van de avond te gooien. In de finale van de winnaars ronde was het voor de tweede week op rij Danny Bosman die zegevierde. Hij wist met 5-3 zijn nieuwe team maatje Nick Pol te verslaan.

Volgende week maandag 26 juni is er weer een 501 toernooi sportcafé de Vrijboom. Wie niet zo lang kan wachten aanstaande zaterdag 24 juni is er weer een Diomax-Limburgia ranking met mooie dag prijzen en eindprijzen. Deze ranking start om 20:00 uur en café is open om 19:00 uur. Voorinschrijven kan door je naam in een sms of app te sturen naar 06-51283944.