Danny van Klompenburg wint maandagranking, Ricardo Schuler 2e Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny van Klompenburg wint maandagranking, Ricardo Schuler 2e

Met 28 deelnemers was het weer gezellig druk in sportcafé de Vrijboom. 8 mooie poules konden er gemaakt worden met verrassende uitslagen. De winnaar van vorige week ging gewoon naar de verliezers ronde en kon zelfs daar geen potten breken. Beste dame deze avond was Jacqueline Jansen die de winnaars ronde wel wist te bereiken. Een andere opmerkelijke dame was Kelly Streef. Zij wist menig heer het hoofd dol te maken met geweldig spel. In de finale was Maikel Smits de laatste scalp die ze nodig had om deze finale met 4-1 te winnen.

De eerste halve finale in de winnaars ronde ging overtuigend naar Danny van Klompenburg. Mackelly van der Logt was het slachtoffer. De andere halve finale had Ricardo Schuler iets meer moeite met Vincent van Gemen. Hij won deze met 4-2

In de finale was het uiteindelijk Danny die weer eens met de eer ging strijken. Met 5-2 weet hij deze maandag op zijn naam te schrijven.

Het “Mistery” balletje was 164 deze avond en is niet gegooid. Volgende week maandag dus nog steeds een volle pot van € 250,00.

Aankomende woensdag is er weer een 170 toernooi in sportcafé de Vrijboom. Best of 11 in de poules met aansluitend winnaars verliezers ronde. Voorinschrijven app of sms je naam naar 06-51283944