Danny van Klompenburg wint Open Indy501, Quin Wester runner-up Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Danny van Klompenburg wint Open Indy501, Quin Wester runner-up

Danny van Klompenburg wint Open Indy501, Quin Wester runner-up

Zondag 11 oktober werd de eerste editie van het Open Indy501 gespeeld in café de Vrijbuiter te Apeldoorn. Aangezien er erg veel andere toernooien waren, kwamen er "slechts" 21 spelers op het toernooi af, maar het niveau was er zeker. Na de poules was er eerst een buffet, aangeboden door Tokan Ata, om daarna de knock out fase te gaan spelen.

In de verliezersronde ging de finale tussen Jordy Terburg en Berry Ortse. Deze wist Jordy vrij eenvoudig te winnen met 4-0. De finale in de winnaarsronde ging tussen Danny van Klompenburg en Quin Wester. In een zeer spannende wedstrijd die over de volle 11 legs ging, was het uiteindelijk Danny die de beslissende dubbel wist te gooien.

De hoogste finish stond het gehele toernooi op naam van Tokan Ata met 157, maar in de finale wist Quin Wester 160 uit te gooien.

Dan wil team de Vrijbuiter een ieder weer bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit en hopen u graag weer te zien op 1 van onze volgende toernooien.

Verliezersronde:
Jordy Terburg - Fons Hardeman 4-0
Berry Ortse - Jacqueline Jansen 4-1

Jordy Terburg - Berry Ortse 4-0

Winnaarsronde:
Tokan Ata - Cem Yucegilbili 5-2
Danny van Klompenburg - Nico van Os 5-1
Bas Nuesink - Quin Wester 4-5
Dylan van Beers - Dennis Kreuzen 5-2

Tokan Ata - Danny van Klompenburg 0-5
Quin Wester - Dylan van Beers 5-2

Danny van Klompenburg - Quin Wester 6-5

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws