Dartcounter lanceert versie 2.2 na 1,3 miljoen geregistreerde dartspijlen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartcounter lanceert versie 2.2 na 1,3 miljoen geregistreerde dartspijlen

Dartcounter lanceert versie 2.2 na 1,3 miljoen geregistreerde dartspijlen

Het is een krappe 2 maanden geleden dat begon met het opslaan van spellen die je vervolgens kon terug zien in je account. Sindsdien zijn er veel nieuwe statistieken, tabellen en grafieken toegevoegd aan de DartCounter. Dartcounter is enorm populair onder de darters en biedt veel opties voor beginner tot gevorderde. Het is dus ook niet zo gek dat er in de afgelopen 7 weken ruim 1,3 miljoen pijlen zijn opgeslagen in de DartCounter.

Na een mooie update naar versie 2.1 met veel statistieken, heeft het DartCounter team nu ook versie 2.2 gelanceerd. In deze versie zijn allemaal kleine foutjes uit de site gehaald om het gebruiksgemak te verbeteren. Maar het zou geen versie 2.2 heten, als het team er niet allemaal mooie nieuws aan toe had gevoegd.

Op een toernooi spraken de heren van DartCounter een jongere darter, hij had het over de moeite die hij had met het leren tellen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jongeren maar ook genoeg gevorderde darters hebben hier soms moeite mee. DartCounter is nu de énige app die de mogelijkheid biedt om te leren tellen, zodat je op toernooien overal op voorbereid bent. Wanneer je de optie aanvinkt, zal de dartcounter na een worp vragen wat jij als uitkomst berekent. Je hoort vervolgens direct of je het goed of fout hebt.

Wanneer bijvoorbeeld team 3 mag beginnen met gooien, is het nu ook mogelijk om de volgorde van de teams te verslepen. Hierdoor hoef je de teams maar één keer in te vullen, zonder dat je van te voren hebt besloten wie er eigenlijk begint.

Tijdens het spel wil je als darter natuurlijk je score snel in kunnen voeren, daarom biedt DartCounter de volgende sneltoetsen: Enter is en blijft natuurlijk "score invoeren", maar wanneer je aan het uitgooien bent en je zet weg op dubbel 20, dan weet je soms niet zo snel wat je hebt gegooid... Dan kan je bij dartcounter gewoon 40 invullen en dan de toetsencombinatie "Ctrl Enter" gebruiken. Het programma berekent dan zelf wat je hebt gegooid. De welbekende Ctrl Z maakt een score ongedaan, hierdoor hoef je de muis dus niet aan te raken tijdens een wedstrijd.

Wanneer een activatiemail niet aankomt, kan je deze eenvoudig opnieuw aanvragen. Heb je hem dan nog niet ontvangen? Misschien is je emailadres dan verkeerd, maar ook deze is nu te wijzigen in je account.

Kortom; het is dus weer genoeg om een hele tijd van te kunnen genieten, maar het team werkt al hard aan de DartCounter App die ze in april verwachten te lanceren.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws