Darter Evert Kluitenberg: zo geliefd en zo vroeg uit het leven gegrepen Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Darter Evert Kluitenberg: zo geliefd en zo vroeg uit het leven gegrepen

Darter Evert Kluitenberg: zo geliefd en zo vroeg uit het leven gegrepen

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat darter Evert Kluitenberg na een kortstondig ziekbed is heengegaan. Evert was voor velen een bekende in de dartswereld en voor enkelen onbekend.

Kluitenberg kwam regelmatig in actie op de NDB ranking toernooien maar was voornamelijk actief op toernooien in de regio's Friesland en Groningen waar hij vandaan kwam. In 2007 kwam het Open Noord Nederland op zijn naam te staan.

Op 21 juli van dit jaar ging Evert Kluitenberg naar het ziekenhuis voor onderzoeken. Enkele weken later op 8 augustus stond de wereld omtrent Evert even stil toen hij op zijn Facebook plaatste dat er helaas slecht nieuws was omtrent zijn gezondheid. Evert bleek lymfeklierkanker te hebben, wat een schok!

Na drie weken vechten heeft Evert Kluitenberg de oneerlijke strijd al verloren, op slechts 39-jarige leeftijd. Evert was een bijzonder aardige man en zeer geliefd bij velen in de dartswereld.

Het team achter Dartfreakz.nl wenst zijn vrouw, dochtertje, overige nabestaanden, vrienden, kenissen en de dartswereld enorm veel sterkte met het overlijden van Evert Kluitenberg.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws