Darters JP International spelen sterke eerste kwartfinale Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Darters JP International spelen sterke eerste kwartfinale

Darters JP International spelen sterke eerste kwartfinale

Op16 september moesten de darters van JPInternational uit Hoorn (NH) de eerste van de twee wedstrijden spelen voor de kwartfinale van de Europese Online dartcompetitie. De tegenstanders (DblBull Team) uit Portugal hadden in de poulewedstrijden en de 1/8 ste finales laten zien dat ze goed in vorm zijn.

Deze week speelden bij JPInternational Raymond Hoek, Mark Hol, Dicky de Rooij en Koen den Hartog. Direct vanaf het begin werd duidelijk dat er deze week alles uit de kast moest worden gehaald om punten binnen te halen. De eerste leg werd door goed spel van Raymond en Dicky gewonnen waardoor de 1-0 voorsprong binnen was (er wordt best of 11 legs gespeeld).

Daarna kwamen de Portugezen goed terug en wisten een 1-0 achterstand om te buigen naar 1-3 voorsprong. Mark en Dicky maakte 2-3 waarna Koen en Raymond sterk gooiden om daarna naar een 3-3 stand te gaan. De portugezen wisten de 7e leg te winnen waardoor JPInternational opnieuw achter kwam te staan. Vanuit de 3-4 achterstand maakte het team uit Café JPCoen 4-4 waarna Mark en Koen 5-4 maakten en Dicky en Raymond de winst binnen tikten door 6-4 te maken. Het teamgame werd vrij eenvoudig gewonnen waarna er 7-4 op het scoreboard stond.

Volgende week wordt de return gespeeld en heeft JPInternational minimaal 5 legs nodig om door te mogen naar de halve finale van de Europese Online dartcompetitie en blijven ze in de race om hun titel van vorig jaar te verdedigen.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws