Dartsfestival in Sevenum komt met G Darts Challenge Cup singletoernooi Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartsfestival in Sevenum komt met G Darts Challenge Cup singletoernooi

Dartsfestival in Sevenum komt met G Darts Challenge Cup singletoernooi

Het dartsfestival in Sevenum dat gehouden wordt op 13-14-15 november op vakantiepark “De Schatberg” pakt uit met een uniek single darttoernooi voor mindervaliden. Dit toernooi zal de naam krijgen: G Darts Challenge Cup en wordt gespeeld op speciaal voor mindervaliden aangepaste dartbanen met verschillende hoogtes: 1.37 mtr. of 1.73 mtr. afhankelijk van de handicap.

Dit single toernooi wordt gespeeld op zondag 15 nov tegelijk met het open single toernooi in één categorie (heren en dames samen).

Inschrijfgeld = € 12,50 per persoon en inschrijfgeld = prijzengeld

Trofeeën zijn voorzien voor de eerste vier en iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

Dit speciale single toernooi zal het eerste officiële internationale darttoernooi voor mindervaliden in Nederland zijn en de organisatie zal alles in het werk stellen om van dit toernooi een succes te maken.

Inschrijven kan door het speciale inschrijfformulier aan te vragen via: www.dartsfestival.com (inschrijven) mail: [email protected] met vermelding G Darts Sevenum.

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws