Dartspeler Paul Wacanno gaat New York marathon rennen voor KiKa Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Dartspeler Paul Wacanno gaat New York marathon rennen voor KiKa

Dartspeler Paul Wacanno gaat New York marathon rennen voor KiKa

Namens Dartfreakz, Darts Forever en Darts-Talk loopt er gedurende het PDC WK een veiling voor KiKa. Maar er zijn meer initiatieven die in de dartswereld worden opgezet voor KiKa en daar besteden we natuurlijk graag aandacht aan. Paul Wacanno, dartspeler bij Superleague Nederland bij Fanatics Weert is zo'n voorbeeld. Hij gaat voor KiKa volgend jaar de New York marathon rennen en hij is nu volop bezig met de daaraan gekoppelde fundraising. Een van zijn bijbehorende activiteiten is een veiling van door Kim Huybrechts beschikbaar gestelde pijlen en het organiseren van een darttoernooi ten gunste van KiKa op 7 februari in Weert.

Je kan deze actie steunen middels de veiling voor de Kim Huybrechts pijlen via deze link of sponsor een bedrag via deze link.

[textmarker color="FF7200"]Bieden op de RTL 7 dartsblouse gesigneerd door Michael van Gerwen voor KiKa kan tot vanavond 18:00 uur via deze link[/textmarker]

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws