Davy van der Zande vindt in DraaijerDarts partner voor de toekomst Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Davy van der Zande vindt in DraaijerDarts partner voor de toekomst

Davy van der Zande vindt in DraaijerDarts partner voor de toekomst

Vanmiddag zijn Davy van de Zande en DraaijerDarts een samenwerking overeengekomen. Concreet houdt dit in dat vanaf volgende week DraaijerDarts op het shirt van Davy als Sponsor te zien zal zijn. Verder zal DraaijerDarts Davy steunen waar mogelijk richting de grotere toernooien. Davy zal niet als actief lid deelnemen aan Team DraaijerDarts, echter op de grotere toernooien zal hij wel als extra speler aan het Team worden toegevoegd.

Door deze samenwerking blijft er voor Team DraaijerDarts voldoende ruimte over om regionale talenten verder te helpen richting de grotere en bekendere toernooien. Dankzij de bereidwilligheid van Davy om niet1 van de 4 plekken op te eisen, maar juist om anderen die kans te gunnen. In praktijk zal er voor Davy niets veranderen qua agenda en toernooiplanning. Het enige extra dat voor hem geldt, is dat hij een nieuwe sponsor heeft gevonden.

Een eerste reactie van Davy over deze overeenkomst: “Ik ben erg blij met deze sponsoring van DraaijerDarts. Dit geeft mij de kans om verder te kunnen komen in het BDO-Circuit en om mijn spel te verbeteren en mooiere resultaten te halen… Met DraaijerDarts en Oranjebar Mariahout als sponsoren, kan ik een gedeelte van het BDO-Circuit afgaan. Met als doelen Zuiderduin Masters 2015 , Winmau World Mastersc2015 en hopelijk plaatsing Nederlands Team. Alle steun die mij geboden wordt om deze doelen te verwezenlijken is dan ook welkom".

Desgevraagd liet Jaap Draaijer weten: "Om een speler van dit kaliber te mogen steunen is de wens van iedere sponsor in de dartsport. Hij is een speler met de kwaliteiten die nodig zijn om op internationale toernooien verder te kunnen komen. Davy heeft in het verleden zijn kwaliteiten al getoond, ik hoop dan ook dat hij dit in de toekomst kan herhalen en wellicht zelfs verbeteren".

0 claps
0 bezoekers

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws