Davy van der Zande pakt tweede dagwinst in 26e editie OSR Nederland Hoofdnieuws
Nederland Hoofdnieuws

Davy van der Zande pakt tweede dagwinst in 26e editie OSR

Davy van der Zande pakt tweede dagwinst in 26e editie OSR

Het was deze week alweer tijd voor de zesde kwalificatiedag van de zesentwintigste editie van de Oranjebar Super Ranking en die werd gespeeld met 26 deelnemers waaronder een flink aantal nieuwe gezichten.

Als beste acht van de eerste speeldag bleven Oswin Streden, Nick Hendrix, Joey Greijn, Johan Kerkhoewe, Davy van der Zande, Gian van Veen, Levi Frauenfelder en JP Hendrix over. Hiervan wisten Davy, Levi, Nick en Oswin zich te plaatsen voor de halve finales waarin Davy met 4-2 Levi uitschakelde en Oswin eveneens met 4-2 te sterk was voor Nick. In de finale was Davy van der Zande vervolgens de beste, met 2-5 pakte hij de dagzege ten koste van Oswin Streden die niets anders dan de Runner Up positie restte.

De winst in de verliezersronde ging deze week naar Karsten Boelens die in de troostfinale met 4-2 te sterk was voor Ruud Tuijtelaars. Eerder wist Karsten met 3-1 Gino Fransen uit te schakelen en stelde Ruud via een 1-3 overwinning tegen Paul Hendrix zijn plaats in de troostfinale veilig.

Uitslag kwalificatie dag 06; 1. Davy van der Zande 2. Oswin Streden 3. Levi Frauenfelder en Nick Hendrix.

Voor uitslagen en volledige tussenstand klik hier.

Aanstaande dinsdag 08mei 2018 wordt de volgende kwalificatiedag van de Oranjebar Super Ranking 26 (met speciale jubileum prijzen) gespeeld. Inschrijving à € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

Jelti

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws